2011-07-11 09:22:53• hírek • www.blikk.hu

Ismerjétek meg a szerelmes Melindát!

Szíj Melinda eleinte ódzkodott attól, hogy sok koncertet vállaljon el, így a menedzsmentje tudtára adta: havi egy fellépésnél többet nem szeretne.

Ám most a Blikknek adott interjújában elárulta, szívesen venné, ha nyáron havonta több helyre is elmehetne, ráadásul még alig száradt meg a tinta az első lemezének borítóján, máris az új albumon gondolkodik. Sőt azt is elárulta, szeretné, ha új albumával új színben is tűnne fel rajongói előtt. Eddig mindig csak a visszahúzódó, szomorkás, mondjuk ki, egyenesen boldogtalannak tűnő Szíj Melindát ismerték, de a gyönyörű hangú énekesnőben ennél azért jóval több van.

- Szívesen veszem, ha a fellépések kicsit besűrűsödnek, mert az a szeretet, amelyet ilyen alkalmakkor kapok, egyszerűen semmihez nem fogható - lelkendezett Szíj Melinda boldogan. - A szívemnek, a lelkemnek pedig pont erre az élményre van szüksége - vallotta be Melinda, aki eddig összesen öt koncertet adott. De ha rajta múlik, ez most már változhat, és nemsokára teljesen új hangvételű dalokat is hallhatnak tőle a rajongói.

- Hangvételében mást szeretnék, elsősorban szerelmes dalokra gondolok. És a vidámabb Melindát is szeretném megmutatni a közönségnek. Azt a játékos, pajkos Melindát, aki a fellépések alatt ki szokott jönni belőlem. Nem annyira melankolikus dalokat szeretnék, mint amilyenek az első lemezen voltak.


Szíj Melinda
Szíj Melinda


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: